sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Wanhat 2016


No nyt se on viimein ohi, wanhojen tanssit nimittäin. Nyt voisin ehkä muutaman sanan niistä kirjotella, kun hetken on ehtinyt hengähtää.


Perjantai aamu alkoi tietysti pukeutumisella ja muulla yleisällä laittaumisella ensimmäistä esitystä varten. Oon kyllä onnellinen, etten oo tyttö. En kadehdi niitä, jotka heräsivät viideltä tai kuudelta meikkiin ja kampaukseen. Itse sain nukkua ruhtinaallisesti kahdeksaan asti.

Behind the scenes -matskua
Laittautumisen jälkeen suunnaksi ala-aste, missä vedettiin lyhennetty show samaan aikaan kun toinen puoli ryhmästä tanssahteli päiväkodilla. Ensimmäisen esityksen jälkeen luulin, että pahin jännitys olisi jo kadonnut, mutta ei todellakaan. Nopean syönnin jälkeen lukiolla oli suunnattava ylä-asteelle valmistautumaan kahteen päivänäytökseen. Ja voi yhden kerran, mikä jännitys ennen ensimmäistä esitystä oli. Pahinta siinä ensimmäisen tanssin odottaminen paikallaan ja hiljaa liikuntasalin käytävällä.

Mulla on näköjään, joku selfie asento. Täysin identtinen kuvakulma xd

Päiväesitykset hoidettiin kunnialla läpi, minkä jälkeen murua rinnan alle. Onnistuin jopa syömään sotkematta. Syönnin jälkeen oli muutaman tunnin odottelu ennen viimeistä kaiken huipentavaa iltanäytöstä vanhemmille ja sukulaisille. Sali olikin aivan täynnä ja tanssit ja kaikki muukin meni nappiin vielä kerran.

Päästiin ihan paikallislehden haastatteluun :D
Iltanäytöksen jälkeen hypättiin bussin kyytiin ja suunnaksi otettiin Kuopio, Rauhalahti ja Wanhojen jatkot. Bussimatka sujui oikeinkin rattoisasti. Itse jatkot ehkä vielä rattoisammin. Jatkoilla esiintymässä oli Mäkki, joka sekin tuli siis katsastettua.

Jatkojen menosta vastasi Mäkki
Vaikka kaikki harjoittelu, suunnittelu ja sumpiliminen meinas välillä ressata niin kyllä se kaikki oli sen arvoista. Tosin, ihan mukava, että nyt voi sitten keskittyä kaikkeen muuhunkin.

Kiitos kaikille mukana olleille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti